Glamping Mountain Fairytale

Še ne veste kje bi preživeli letošnje zimske počitnice?

Kaj pa če bi jih pri nas v glampingu Mountain Fairy Tale? ⛺️💚

Preživeli jih boste aktivno na bližnjih urejenih sankališčih 🛷 (Stari Ljubelj, Lom pod Storžičem, Zelenica), pohodih na odprte gorske koče 🌄 (Stari Ljubelj, Kofce, planina Šija) ali pa na turnem smučanju na Zelenici ⛷. Po napornem dnevu pa vas bosta čakali vroča lesena kad 🛀 in finska savna 🥵.

Da vas ne bo skrbelo, hiške so ogrevane in izolirane 🔥.

Zjutraj vas bo pri hiški čakal bogat zajtrk v piknik košari 🥐☕️🫖🍎.

Na voljo so vam tudi različni paketi razvajanj, ki jih lahko kombinirate z osnovnim bivanjem. Za več informacij obiščite spletno stran www.mountainfairytale.com.

Sneg ❄️, hitre sani 🛷, klobasa 🌭 in smrekovc 🍸 v gorski koči, fačuzi 🛀 in stiskanje 💏 v topli hiški 😉👌😍 Kaj še čakate???

Za rezervacije pišite na info@mountainfairytale.com ali pa pokličite na telefonsko številko 031 603 050.

#glamping#glampinglife#glampingstyle#mountainfairytale#glampingmountainfairytale#slovenia#travel#holiday#nature#naturelovers#placeoftales#storiesandfairytales#woodencabin#hottub#relax#enjoy#explore#love#trzic#glampingeu#visit#visitslovenia#visittržič

Preglej še ostale novice:

Naročilo darilnega bona

Splošni pogoji

Darilni bon lahko naročite preko obrazca na tej spletni strani ali po elektronski pošti na naslov info@mountainfairytale.com. Veljavnost darilnega bona je 1 leto od izdaje. Nakup darilnega bona je možen na recepciji glampinga Mountain Fairy Tale oziroma s plačilom po predračunu. Darilni bon pošljemo po pošti na naslov za dostavo.

Darilni bon je vnovčljiv po vnaprejšnji rezervaciji in glede na proste namestitvene kapacitete.

Darilni bon je unovčljiv samo z originalnim bonom in ni zamenljiv za gotovino. Darilni bon je potrebno predložiti pred koriščenjem storitev ob prijavi na recepciji.

Izdajatelj darilnega bona je podjetje Magnocor d.o.o., Senično 24a, 4294 Križe.

Slika darilni boni