Glamping Mountain Fairytale

PAKETI

IZBRANI PAKETI RAZVAJANJ V GLAMPINGU V GORSKI PRAVLJICI

Včasih potrebujemo hiter oddih od vsakodnevne rutine in hitrega tempa. Privoščite si popolno sprostitev v lesenih glamping hiškah, razvajanje v leseni kadi s pogledom na bližnje gore, obisk finske savne, masažo, vodene oglede tržiških znamenitosti in kulinarično uživanje v bližnjih restavracijah ter planinskih kočah. Odlična hrana, umirjen večer v dvoje, kozarec penine ob leseni kadi, zvezdnato nebo nad vami, sprostitev v savni … Kaj je lahko še lepšega? Za vas smo pripravili izbrane pakete, s katerimi boste na malce drugačen način preživeli oddih v glampingu v gorski pravljici / Mountain Fairy Tale.

Paket Hribovc

Paket Čas za romantiko

Paket Razvajanje

Paket Radovedno v dvoje

Pakete lahko koristite v terminih od 4. 1. – 31. 5. in od 1. 10. do 21. 12.

Izbrane pakete lahko podarite tudi svojim družinskim članom in prijateljem v obliki darilnega bona.

Naročilo darilnega bona

Splošni pogoji

Darilni bon lahko naročite preko obrazca na tej spletni strani ali po elektronski pošti na naslov info@mountainfairytale.com. Veljavnost darilnega bona je 1 leto od izdaje. Nakup darilnega bona je možen na recepciji glampinga Mountain Fairy Tale oziroma s plačilom po predračunu. Darilni bon pošljemo po pošti na naslov za dostavo.

Darilni bon je vnovčljiv po vnaprejšnji rezervaciji in glede na proste namestitvene kapacitete.

Darilni bon je unovčljiv samo z originalnim bonom in ni zamenljiv za gotovino. Darilni bon je potrebno predložiti pred koriščenjem storitev ob prijavi na recepciji.

Izdajatelj darilnega bona je podjetje Magnocor d.o.o., Senično 24a, 4294 Križe.

Slika darilni boni